Schoonheidssalon Leonie | Over Medik8
21522
page-template-default,page,page-id-21522,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over Medik8

Nicole Coolen Fotografie | Schoonheidssalon Leonie

Medik8

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediƫnten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Met een assortiment op maat dat zich richt op de vijf grootste huidproblemen: roodheid, acne, pigmentatie, huidveroudering en droogheid.

De producten van Medik8 zijn handgemaakt in kleine hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat de stabiliteit nooit gecompenseerd wordt en de productsterkte nooit vermindert. Medik8 biedt een breed assortiment aan behandelingen van medisch niveau, die voldoen aan alle behoeften; van diegenen die voor het eerst een chemische peeling ondergaan, tot ervaren klanten die zoeken naar diepgaande intensievere resultaten.

Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

 

– Bio-ingrediĆ«nten
– Groene chemiewerking
– 100% zeepvrij
– SLES, SLS en sulfaatvrij
– 100% parabenenvrij
– FSC goedgekeurde verpakkingen

× Hoe kan ik je helpen?