Schoonheidssalon Leonie | Over Dr.Spiller
21506
page-template-default,page,page-id-21506,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over Dr.Spiller

Nicole Coolen Fotografie | Schoonheidssalon Leonie
Nicole Coolen Fotografie | Schoonheidssalon Leonie

Dr. Spiller

Wat maakt Dr. Spiller zo bijzonder?

Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crémes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conserveringen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC Emulsion System.

Een créme op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crémes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen. In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van het HYTEC Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langdurige hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermt tegen externe factoren zoals fijnstof (C02) en vrije radicalen.

– Werkt met de natuur als voorbeeld.
– Minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen.
– Verbindt biologische met technologische ontwikkelingen.
– Compenseert schadelijke milieu-invloeden.
– Reguleert nauwkeurig de hydratatie.
– Activeert huidfuncties.
– Milde werkzame stoffen.
– Ondersteuning van beschermende huidfuncties.
– Vitaliserende en ontspannende werking.

× Hoe kan ik je helpen?